• Working Hands: de houtbewerker van Brenda Reimers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 318169

Working Hands: de houtbewerker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Working Hands: de houtbewerker van Brenda Reimers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik vind het altijd mooi om ambachtsmensen aan het werk te zien. Ze creeren de mooiste dingen. Op Bali ben je altijd welkom hun om werkplaatsen te bezoeken of je ziet ze heel relaxed voor hun huis aan het werk. Van een simpele tak creëren ze een mooie houten lepel.

Over Brenda Reimers

Brenda Reimers profielfotoBrenda Reimers eigenaar en fotograaf van Photoworks.nl. Brenda is altijd ‘on the run’. Ze woont in Amsterdam en in Bali en reist de wereld rond. Haar passie is fotograferen en haar fotografie interesse is breed. Ze raakt geïnspireerd door vele onderwerpen, reisfotografie, mensen, architectuur tot food, muziek en meer… Ook heeft Brenda een passie om digital photo art en cinemagraphs te maken. In haar blog op haar site http://www.photoworks.nl plaatst ze de nieuwste foto’s die te koop zijn en vertelt het verhaal achter de foto.

Alle werken